Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Rush & Poppers

Rush Original vs Rush Ultra Strong

Rush, Poppers
rush original vs rush ultra strong

A világháló tele van teóriákkal, véleményekkel és vitákkal az egyes popperek közötti különbségekről és hasonlóságokról. Az egyik dolog, amiről az emberek a legtöbbször kérdezik a szakértőket, hogy mi a különbség a Rush EU Formula és a Rush Ultra Strong között. Hogy megpróbáljuk megválaszolni ezt a kérdést, megnéztük mindkét aromát, és levonjuk a következtetéseink.

Először is, mind a Rush Original formula - amelyet az európai vásárlók preferenciái szerint hoztak létre - mind a Rush Ultra Strong Pentyl Nitrite tartalmú rush poppers.

De a hasonlóságok itt nem érnek véget. Az elemzés után felvettük a kapcsolatot a gyártóval, és megerősíthetjük, hogy nem csak az alapanyag azonos, hanem a formula is TELJESEN. Mindkét palack összetevője a pentylnitrite, di-sec butylcarbinol, 1-pentanol.

Így az egyik vagy a másik rush aroma használatának élménye egyáltalán nem különbözik, és mindkét poppers ugyanolyan időtartamot, intenzitást és erősséget mutat.

De mindegy is, mindenki döntse el maga melyiket használja. Ön is meggyőződhet róla, és elmondhatja saját véleményét, ha megvásárolja őket poppers webáruházunkban.

töltés

TÖLTÉS