Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Rush & Poppers
Jungle Juice Hardware original
Jungle Juice Hardware original Jungle Juice Hardware Ultra Strong poppers Hardware Original Poppers

Jungle Juice

Hardware Original

Az eredeti tisztító szerszám!


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


Vonalkód: 5999887297267

Súly: 33 g

Kiszerelés: 10 ml

Készlet információ: készleten Szállítási dátum: 2022-05-23
3190 Ft (2512 Ft + ÁFA)

Egységár: 319 Ft / ml

Mennyiségi kedvezmény
Mennyiség Ár
1+ 3190 Ft
3+ 3090 Ft
5+ 2990 Ft
10+ 2790 Ft

1 / 5

Hardware Original Poppers
Jungle Juice Hardware original
Jungle Juice Hardware Ultra Strong poppers
Hardware Original Poppers
Jungle Juice Hardware original
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék

A PWD Hardware egy amerikai lap szerint ez az egyik legtisztább és legjobb minőségű poppers aroma. Egy másik lap - a San Franciscoi Drummer Magazin - szerint pedig ez a leghatékonyabb terméknek a mostani piacon. Számos másik lap állítása is egybecseng ezzel a kijelentéssl (Bunkhouse Magazin, San Diego Update).

A hardware original egy pentyl-nitrit tartalmú bőrtisztító készítmény.

A hardware poppers szintén tartalmaz PPP golyócskákat, azaz a minőség itt is garantált! A PPP (Power-Pak-Pellet) golyócskák felnyitás után magukhoz vonzzák az apró szennyeződéseket és ezzel mindig friss és tiszta marad az aroma.

A hardware poppa sokaknak a kedvence, azt mondják a hatékonyságuk az oka! Ha valaki nem szeretei a szuper erős poppákat, maradjon távol tőle. A PWD által gyártott Rush Popperek, mint a Ram, a Bolt, a Quicksilver, és a Hardware szuper rúgást adnak! Érdemes vigyázni vele!

Tehát miért vásárolja meg ezt? Nos, néhányan szeretik időről időre kipróbálni az új aromákat és keresni a még keményebb és ütősebb termékeket. Nos, ez a szer biztos a versenyző. A Hardver Poppers a PWD-től szintén tartalmazza a védett Power-Pak Pellet-et, amelynek köszönhetően az aroma friss marad még kinyitás után is. A PPP golyók úgy néznek ki, mint egy kis fehér tabletta vagy pirula, amely szétesik az idő múlásával. Ugyan magától értetődő, de kiemelnénk, hogy NE nyelje le a tablettát! Ne is érjen hozzá. Tényleg ne csinálja senki, mert meg is halhat tőle az ember.

A hardware Poppers egy nagyon gyors aroma, hatalmas effektussal, hatása jó öt percig is tarthat, ami jó idő egy nagyon erős popper számára. 

 

Összetevők: 90% pentyl-nitrit tartalom.

Kiszerelés: 10 ml 

Termék értékelések

Értékelés beküldése

    További termékek

    töltés

    TÖLTÉS