Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Rush & Poppers

A legjobb poppersek 2022-ben

Rush, Poppers
legjobb poppersek 2022

A poppers aromák évről évre változnak, új termékek jelennek meg és a régi megszokott termékek mellett az embernek új kedvencei lesznek. De vajon melyek a 2022-es év slágerei, melyek azok, amikre mindenképp számíthatunk? A következő pár rush popperben biztosan nem fog csalódni!

A megunhatatlan: Rush Ultra Strong

Az örök klasszikus, amelyből nálunk a legtöbb fogy! Maga a popper 10 ml-es palackban kapható, így alkalmas magunkkal vinni egy átmulatott éjszakára, úgy, hogy a hatása is tökéletes lesz. Kicsi, de erős! A Rush Ultra Strong referenciaként is szolgál a Jungle Juice berkeiben. A pentil-nitrit alapú Rush Ultra Strong poppers Kanadában készül. Élénk vörös és sárga színeivel az Ultra Strong vad éjszakákat biztosít a bulikban vagy az ágyban. Ami rajtad múlik...

rush ultra strong

The Real Amsterdam

A Real Amsterdam popperst kifejezetten neked tervezték! Történelmi popper, igazi klasszikus az ínyenceknek, akik mindig többre és többre vágynak. Ezért úgy döntöttünk, hogy kimondottan ajánlott termék. Kanadában készült, összetevőinek köszönhetően extra erős és hosszan tartó afrodiziákum a hatás érdekében...

the real amsterdam poppersBlue Boy

Nem annyira ismert, de mégis nagyon jó aroma. A Blue Boy folyékony aroma maga az erotikus élvezetért, a lábujjaidtól az ujjhegyekig és azon túl. Külföldön nagyon népszerű, és más nagy üvegekhez képest meglehetősen enyhe. Ajánlott kezdőknek és nőknek, akik nem akarnak extra erős hatást.

Blue Boy rush poppers

A klasszikus: Jungle Juice Poppers Platinum

A Jungle Juice Platinum kiváló minőségű poppers aroma. Ez a popper különösen kellemes közérzetet és melegséget kölcsönöz a felhasználónak. A JJ Platinum segítségével az izmok és a záróizom ellazulása optimális lesz a minőségi intim pillanatok élvezetéhez: a gátlások feloldódnak, az izgalom pedig a legmagasabb lesz.

Propil-nitrit alapú, ennek az aromának az eufórikus hatása különösen kellemes: a nevetés és a kikapcsolódás garantált. A Jungle Juice Platinum kezdőknek ajánlott popper, mert az aroma hatása nem olyan erőteljes, és a hatások úgy múlnak el, hogy kellemetlenséget okoznának. Valószínűleg ezért lett a Jungle Juice Poppers Platinum egy bestseller!

Jungle Juice Platinum

A fekete erő: Jungle Juice Black Label

A Jungle Juice Black Label 10 és 30 ml-es kiszerelésben vásárolható meg, ami árban is kedvezővé teszi a poppers aromát. A Lockerroom márka ezzel az extra erős popperrel kedveskedik nekünk. Pentil-nitrit alapú, Black Label elismert az erejéről! Nem véletlenül pozicionálják az egyik legjobb bőrtisztító terméknek. A szexuális élmények optimalizálásához ajánlott... 

Jungle Juice black label

Aranykártyánk: Jungle Juice Gold Label

A kínálatban tiszta pentil-nitrit tartalommal a legjobb poppersek közé tartozik, alacsony áron! A Jungle Juice Gold Label 10 ml-es palackban kapható, formuláját 3-szor desztillálják, hogy javítsák a folyadék tisztaságát. Ez a különleges aroma különösen alkalmas a popperek szerelmeseinek, akik magas szexuális izgalmat szeretnének tapasztalni: erőteljes hőérzetet ad, amely a hastól a fejig terjed.

A Gold Label palack nagyon jó minőségű pentil-nitritet tartalmaz, amely nagyon erős hatást vált ki, de nem okoz kellemetlen mellékhatásokat, mint például hányinger vagy ködérzet. A Jungle Juice Gold Label popperst a Lockerroom gyártja, ami garancia a fogyasztók elégedettségére.

Jungle Juice Gold Label

töltés

TÖLTÉS